Massesuggesjon eksempel

I 2012 var Norge «plaget» av tiggere fra romfolket i Romania. Av alle ting som ble blokkert av debatter på denne tiden så fikk altså denne lov til å florere. Deltakerne hauser hverandre opp i sin forakt for Romfolket. Det gjelder å være mest mulig kreativ i sitt sine utsagn. Prosessen drives av mennesket tilbøyelighet til å vise frem seg selv og vise sin støtte og lojalitet til gruppen de er en del av. I tillegg funderer en slik arena som en utmerket ventil for de som bærer på mye aggresjon. Hadde dette vært en fysisk eksisterende gruppe er ikke veien lang for mobben hadde tatt overhånd. Det kunne blitt lynsjing.  Interessant å se hvordan mennesker er i stand til å skru av pannelappen. Ja, mennesket er aper.

 

 

Sitater fram nettdebatter i Aftenposten 17/7 2012

 

Slik snakker vi om romtiggerne

Spyl faenskapet på havet. De har ingenting her å gjøre.
Tore

Jo fortere vi får det søppelet her ut av landet jo bedre.
Tommy

Sigøynere er likestilt med oss andre mennesker? Feil. Dette er undermennesker, og det står jeg fullt på!
Ivan

Dette er ikke annet enn parasitter som ingen vil ha her i landet.
Raymond

Denne korrupte rødgrønne har hatt fri flyt hit av de mest forpesta menneskene som er å oppfinne og satt landet i stor fare. Så det er på høy tid at noen kommer inn og får ordnet opp
Margoth

Å ha et stort hjerte betyr ikke at man skal fø på alt slags grums.
Jo Atle

De har mulighet til å skaffe seg arbeid, de er EU-statsborgere, men de er oppdratt til å tigge, stjele og selge barna sine til pedofile.
Anastasia

Send pakket hjem, sammen med mye annet pakk som kun er her fordi de har skjønt at vi er så dumme.
Roy Wiggo

Vi stemte faktisk NEI til EU, ikke bare én, men flere ganger. Men allikevel må vi plukke opp all den gørra som kommer hit.
Eva

Kom dere ut av kirken og landet våres! Rotter.
Ole Gunnar

Få den jævla dritten vekk. Hater de.
Leif

Se til h å få dem ut, or take a little Breivik in Romania. SKYT dem alle. Jævla dreten tok min sykkel når jeg var 12.
Rune

Hvilken arbeidsgiver vil ansette noen som er mer møkkete enn det gulvet de blir satt til å vaske. Eller som stjeler som ravner bare du snur deg, lyver deg rett opp i trynet og kan ikke et ord norsk.
Runert

Spytt på dem, spark boksene faen i vold og skjell dem ut høylytt. Hvis vi alle gjør dette, og oppfører oss som drittsekker mot dem, så kommer de garantert til å revurdere hele tiggingen
Lars

Er politiet maktesløse så sender man hæren på dem!
Sturlason